Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Οι Liminals έτοιμοι να υποδεχτούμε νέα μέλη για μελλοντικά θεατρικά σχέδια...

Μετά από αρκετά αιτήματα συμμετοχής στους Liminals είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε και να δεχτούμε όσους θέλουν να συμμετέχουν σε μελλοντικές θεατρικές παραγωγές και σχέδια.
Έτσι, σκεφτήκαμε να έχουμε μία πρώτη συνάντηση την Τρίτη 20 Μαΐου, 9.00 μ.μ. στο στούντιο στην Πεύκη, (Πρεβέζης 18) για να γνωριστούμε, να μοιραστούμε την ως τώρα εμπειρία μας και να καταστρώσουμε μελλοντικά σχέδια. 
Οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, αλλά να έχουν μία στοιχειώδη σχέση με το θέατρο, είτε ερασιτεχνικά, είτε μέσα από παρεμφερείς δραστηριότητες, όπως συμμετοχή σε ομάδα δραματοθεραπείας, θεατρολόγοι κ.λ.π. 
Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο: 2108064426 να αφήσετε μήνυμα με το όνομα και το τηλέφωνό σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας. 
Πέρα από την προγραμματισμένη συνάντηση, μπορείτε να αφήσετε μήνυμα με αίτημα συμμετοχής σας σε μελλοντικές θεατρικές μας δράσεις όλο τον χρόνο. Όταν συγκεντρωθούν και πάλι μερικά αιτήματα ενδιαφέροντος θα ξανακάνουμε νέα συνάντηση στο μέλλον.